Ο Αυλωνίτης στον πάγκο της Χαλκίδας- Νέα διοίκηση

0
474

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν στην Χαλκίδα, από την αποχώρηση του Γιώργου Στούπα και την ανάληψη της διοίκησης από τον Γιάννη Ελευθεριάδη – που ηγούνταν της ΑΕΚ Χαλκίδας-, ο Αντώνης Αυλωνίτης τον ακολούθησε στη μεγάλη ομάδα της πόλης.

avlonitis_antonis1_proponΣτο πλευρό του θα βρίσκεται ο γυμναστής Δημήτρης Γατόπουλος, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Παναγιώτης Κοντογιάννης. Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Βαλάντης Μπλέτσας.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Αντώνης Αυλωνίτης- που έχει περάσει κι από τον Παναργειακό-, επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χαλκίδας μετά από 15 ολόκληρα χρόνια!

Να θυμίσουμε πως την προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε ο Τίμος Καβακάς, πριν 15 περίπου μέρες ανέλαβε ο  Νίκος Παντέλης, ο οποίος αποχώρησε κι αυτός μετά τον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής.

Η νέα διοικηση για τον ΑΟ Χαλκίς με τον κ. Ελευθεριαδη να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας είναι:  Πίσχινας  – Βελή – Τσαγκάρης – Σφύρλας – Καραμάνος – Κουτσούκος – Σιγανός – Ναστογιάννης. 

Επίσης στην διοικηση θα βρίσκονται και οι Αναγνωστάκης – Κακαβάς.

Παράλληλα, 5 ποδοσφαιριστές από την ΑΕΚ Χαλκίδας μετακινούνται στον ΑΟΧ, οι: Δ.Βεζυρτζόγλου, Π.Μπακομήτρος, Β.Ανέστης, Θωμάς, Λούκας.