Α1 Αργολίδας: ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 0-1 … Χωρίς βαθμό ο Εθνικός, το γκολ στο 90’

0
851

Εξαιρετικής σημασίας νίκη είναι αυτή που πέτυχε ο Πανασιναϊκός επί του Εθνικού Τολού στο γειτονικό ντέρμπι. Σε ένα παιχνίδι όπου η νικήτρια υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπάρδη με την λήξη του ημιχρόνου.

ethnikos-panasinaikosΗ ουσία είναι ότι ο τυπικά γηπεδούχος είναι ουραγός στη βαθμολογία, ενώ ο Πανασιναϊκός νιώθει ήδη μια σχετική ασφάλεια.

Όπως αναμενόταν έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις και φαινόταν από την αρχή ότι όποιος έβαζε γκολ θα κέρδιζε.

Στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική στιγμή που μπορεί να σημειώσει κανείς είναι ένα σουτ του Τοπάλι που έβγαλε στη γωνία ο Τσακάλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τον παίκτη παραπάνω, ο Εθνικός δεν κατάφερε να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία, ενώ ο Πανασιναϊκός προειδοποίησε στο 74’ όταν με προσωπική ενέργεια είχε δοκάρι με τον Καραβιά.

Και φτάσαμε στο 90’ όταν ο Εθνικός είχε κερδίσει ένα στημένο, αποκρούσθηκε κι από το κέντρο ο Μαρκάκης ξεκίνησε μια κούρσα, ο Μάκκας δεν τον σταμάτησε φοβούμενος αποβολή, αυτός έφτασε τετατέτ και τελευταία στιγμή γύρισε στον Καραβιά αριστερά, κι αυτός πέτυχε το γκολ του αγώνα. 

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Κοντός): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Ν.Μήτσουλας, Τ.Ταμπάκης, Δριμούρας (89’ Τσαγκαρέλης)- Μπούνος, Δουγέκος, Νικολάου  (57’ Μακαρατζής)- Παπαϊωάννου, Παπανδριανός (79’ Μάκκας), Λεβειδιώτης.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Β.Μπάρδης): Πιτσάς, Σμυρνιωτάκης, Παπαδημητρίου, Καββεζός, Σαρακινιώτης, Μπάρδης, Τεμέλκοφ, Τοπάλι- Κολορίζας (76’ Φαναρίσιος), Καραβιάς (91’ Βλαντούσης), Μαρκάκης.