Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ 1-2

0
706

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ποσειδώνας Διδύμων, μέσα στην Επίδαυρο, με 2-1, προηγούμενος μάλιστα με 2-0 στο ημίχρονο.

asklip-didimaΗ ομάδα του Ποσειδώνα κατάφερε να σκοράρει στο 22’ και στο 44’ με δυο μακρινά σουτ των Κέλλη και Αντωνόπουλου, όπου σοβαρή ευθύνη φέρει ο Κακαράτζας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αντωνόπουλος είχε μια κεφαλιά έξω, ένα άλλο πλάσε από πλάγια, ενώ ο Ασκληπιός είχε δυο προσπάθειες με τον Παπασαράντο και τον Καζά από την περιοχή.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ασκληπιός ρίσκαρε, έπαιξε με δυο επιθετικούς προσπάθησε να πιέσει.Βοήθησε και το γρήγορο γκολ, στο 50’ όταν ο Β.Βερβενιώτης κέρδισε πέναλτι από τον Α.Τρέσα. Το κτύπησε ο Παπασαράντος κι έγινε το 1-2.

Ο Ασκληπιός ανέβηκε, αλλά από την άλλη, άφησε πολλούς κενούς χώρους, ο Ποσειδώνας έβγαινε συνεχώς στις αντεπιθέσεις, αλλά τις τελείωνε πολύ άσχημα, κυρίως με τον Κέλλη. Ευκαιρίες είχαν επίσης οι Μπροδήμας, Τρέσα, Αντωνόπουλος.

Ο Ασκληπιός είχε δυο σουτ από την περιοχή με τον Παπασαράντο, αλλά γενικά πίεζε ανορθόδοξα και στο 94’ από τη γωνία της μικρής περιοχής ο Τριμπόνιας σούταρε πάνω στον Χρήστου.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γ.Ευθυμίου): Κακαράτζας, Λαλιώτης (46’ Κωνσταντίνου), Μπερμπατιώτης, Τριμπόνιας, Αυγουστόπουλος- Καραμπέτσος, Γ.Βερβενιώτης, Παπασαράντος- Πάλι (75’ Πίτσας), Β.Βερβενιώτης, Καζάς.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου -Αντ.Κονδύλης (53’ Μέλση),  Μ.Τρέσα, Μούγιος,  Προσίλης-  Κοτσοβός, Σ.Κονδύλης (65’ Απ.Οικονομόπουλος), Αντωνόπουλος, Α.Τρέσα- Μπροδήμας (78’ Δήμιζας)- Κέλλης.