Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 0-2

0
754

Καλύτερη η Ένωση Λέρνας πέρασε με 2-0 από τον Αριστείωνα Λυγουριού, σε ένα παιχνίδι όπου και τα δυο γκολ επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

aristion-lernaΗ Ένωση είχε την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δυσκολεύθηκε να σκοράρει. Όσο για τον Αριστείωνα, μετά την αποχώρηση του Α.Οψιμούλη δεν μπόρεσε να απειλήσει μπροστά, παρά την προσπάθεια που έκανε μετά το 0-1 να βγει πιο ψηλά.

Το 0-1 έγινε στο 60’ με φοβερό σουτ του Ισούφη έξω από τη περιοχή, από τα 30 περίπου μέτρα.

Στο 83’ έγινε το 0-2, όταν από λάθος του Γαλάνη οι Μυργιώτης και Χατζησοφρωνίου βγήκαν μπροστά και ο δεύτερος τετατετ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η πιο μεγάλη ευκαιρία ήταν όταν από μπαλιά του Αποστόλου ο Αϊβαλιώτης βγήκε μόνος, ο Αναστασάκης απέκρουσε και το νέο σουτ πάλι, ο Αναστασάκης, έβγαλε σε κόρνερ.

Ακόμη, από κόρνερ, ο Κατσίρης από το πίσω δοκάρι, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο  ημίχρονο οι της Λέρνας διαμαρτυρήθηκαν για ένα ακυρωθέν γκολ του Μυργιώτη από σέντρα του Αποστόλου.

Μετά το 0-2, ο Μυργιώτης βγήκε σε θέση για γκολ, αλλά πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι και επίσης, σε μια ακόμη προσπάθεια, πέρασε από πλάγια και τον Αναστασάκη, αλλά έχασε το τελικό κοντρόλ κι έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Οψιμούλης Β.): Αναστασάκης- Κωστόπουλος, Παπακαλοδούκας Π., Γαλάνης Δ. , Οψιμούλης Ι.-  Σκαρτάδος, Παπασταύρου, Τριανταφύλλου, Σαρρής (65’ Δ.Κόλλιας)-  Οψιμούλης Αργ. (5’ λόγω τρ. Παπακαλοδούκας Αθ.), Λιακόπουλος (82’ Μπέκας).

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Δ.Αποστόλου): Κατσαούνης- Διαμαντής, Γιάννος, Παππάς, Μπόμποις- Αντωνιάδης, Ισούφη, Χατζησοφρωνίου – Αποστόλου (75’ Κρεμύδας), Β.Κατσίρης (46’ Μυργιώτης), Αϊβαλιώτης (46’ Καμπιώτης).