Αστέρας Αμαλιάδας: Ανέλαβε τελικά ο Μιχ. Βλάχος

0
515

Ο Μιχάλης Βλάχος, είναι κι επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης που έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, ο νέος τεχνικός του Αστέρα.

Επίσης, υπήρξε και μεταγραφική ενίσχυση, με τον κεντρικό επιθετικό Νίκο Παπουτσή (που αγωνιζόταν στο Λουτράκι μέχρι πρότινος) και τον σέντερ μπακ Ηλία Κασάπη (από τον ΑΟ Χαϊδαρίου).

Ο Νίκος Παπουτσής γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1995 και κατάγεται από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Αγωνίστηκε με την ομάδα Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδα στην ηλικιακή αυτή κατηγορίας. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Απο τον Ιανουάριο του 2016 μεταγράφηκε στον ΑΟ Λουτράκι.

Ο Ηλίας Κασάπης είναι κι αυτός 21 ετών, και προέρχεται από τον ΑΟ Χαϊδαρίου (που αγωνίστηκε εκεί  τις δυο προηγούμενες σεζόν, ενώ είχε ξεκινήσει εκεί και τη φετινή).

Κατ’ αρχήν συμφωνία έχει επέλθει και με τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ Σέιν Γκαντιάγκα (στον Παναργειακό πέρσι και στην Παναχαική πρόπερσι), που είναι προγραμματισμένο να φτάσει Αμαλιάδα την Παρασκευή ερχόμενος από τη χώρα του. Κι αν δείξει ότι είναι έτοιμος κι όχι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, θα ολοκληρωθεί η συμφωνία. 

Επίσης εξετάζονται και μια – δυο άλλες περιπτώσεις, μεταξύ των πολλών που έχουν πλέον προταθεί.