Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ- ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 0-1

0
750

Πέρασε από την Επίδαυρο ο Αργοναύτης με σκορ 1-0 , μετά από ένα δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ασκληπιό.

asklip-argonaftisΈνα δυνατό και σκληρό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με μοναδική ουσιαστική ευκαιρία για τον Αργοναύτη, όταν στο 10’ από κάθετη μπαλιά ο Μακρίδης βγήκε σε θέση βολής, αλλά ο Κακαράτζας απέκρουσε.

Είχαμε όμως διαμαρτύρίες από τον Ασκληπιό στο 25’,  όταν σε ατομική προσπάθεια του Πάλι, αντίπαλος αμυντικός σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, με τον διαιτητή να δίνει απλό φάουλ και τους γηπεδούχους να ζητούν αποβολή.

Ο Αργοναύτης είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κι είχε το γκολ.

Στο 48’ από σέντρα του Νέτζα, ο Μακρίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 51’ ευκαιρία για τον Αργοναύτη να κλειδώσει το παιχνίδι, όταν ο Μακρίδης κέρδισε πέναλτι από τον Λαλιώτη, το κτύπησε ο Π.Κάπλατζης, αλλά ο Κακαράτζας απέκρουσε αριστερά στη γωνία του.

Στο 75’ η μεγάλη ευκαιρία για τον Ασκληπιό, όταν ο Παπασαράντος βγήκε τετατέτ, αλλά ο Μπραϊμλάρι απέκρουσε και στη συνέχεια το πλασέ του Γ.Βερβενιώτη πέρασε ψηλά έξω.

Ακόμη μια ευκαιρία στο 85’, όταν από αντεπίθεση ο Παπασαράντος πέρασε τη μπάλα για τον Αυγουστόπουλο, αλλά αυτός δεν πρόλαβε μόνος δίπλα στο δοκάρι.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γ.Ευθυμίου): Κακαράτζας, Λαλιώτης, Τριμπόνιας, Αυγουστόπουλος, Καραμπέτσος, Γ.Βερβενιώτης, Παπασαράντος, Πάλι, Β.Βερβενιώτης (80’ Κωνσταντίνου), Καζάς.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Τ.Κίκιλης): Μπραϊμλάρι- Διαμαντής, Μπούκουρης, Χ.Κάπλατζης, Ευσταθίου- Καλυβόπουλος, Τσουρδίνης, Νέντζα (75’ Παρασκευόπουλος)- Λέντζιον, Μακρίδης, Π.Κάπλατζης (90’ Χατζόπουλος).