Άλμπουμ με 25 φωτό από τον αγώνα ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 1-1

0
1455

Τον πρώτο της βαθμό πήρε η ομάδα του Πανασιναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στον Πανναυπλιακό.

Στο 7’ έγινε το 0-1. Ο Σαρακινιώτης  έβγαλε για τον Τοπάλι, αυτός πέρασε τον αντίπαλό του και μπήκε στη περιοχή, πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι και η μπάλα στα δίχτυα.

pannafpl-asini1Στο υπόλοιπο διάστημα, στο 21’ και στο 30’ σουτ  του Μαρκάκη πέρασε άουτ και του Κωστόπουλου απέκρουσε ο Νικολίτσας, ενώ στο 35’ σουτ του Γιαννόπουλου απέκρουσε ο Πιτσάς.

Περισσότερο παιχνίδι κέντρου στη συνέχεια, προοδευτικά ο Πανναυπλιακός έδειχνε να υπερτερεί σε δυνάμεις και στο 68’ ο Μιχαλόπουλος ανατράπηκε από τον Βλαντούση, δόθηκε πέναλτι , με το οποίο ο Ντόι έκανε το 1-1. Εδώ υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι παίκτης του Πανναυπλιακού ξεκινώντας πήρε τη μπάλα με το χέρι.

Ο Πανναυπλιακός προσπάθησε να πιέσει για ένα ακόμη γκολ, είχε στο 76’ μια καλή ευκαιρία με τον Γιαννουλόπουλο να πλασάρει τον Πιτσά, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε κι ένα σουτ του Μιχαλόπουλου πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.

Ο Πανασιναϊκός από την άλλη, βγήκε δυο φορές στις αντεπιθέσεις και στο 80’ το σουτ του Τοπάλι από συνδυασμό με τον Μαρκάκη,απέκρουσε πριν τη γραμμή ο Ψύχος, ενώ στο 88’ κεφαλιά του Παπαδημητρίου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Νικολίτσας.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Μ.Βόμβας): Νικολίτσας, Κόλλιας, Κασκαφέτος, Ψύχος, Γκαρντινάρου (46’ Μπότσος), Μιχαλόπουλος, Ντόι, Γιαννόπουλος, Η.Γιαννουλόπουλος, Τσαβδαράς (62’ Κλειούφης)

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Β.Μπάρδης): Πιτσάς, Σμυρνιωτάκης (57’ Βλαντούσης), Παπαδημητρίου, Καββεζός, Σαρακινιώτης, Μπάρδης (57’ Σταυρόπουλος), Τεμέλκοφ, Τοπάλι, Κωστόπουλος, Καραβιάς (73’ Λάπατας), Μαρκάκης.