Α2 Αργολίδας: Α.Ο. ΚΙΟΥ- Α.Ο. ΠΡΟΣΥΜΝΗΣ 4-1 … Σπουδαία νίκη στο δεύτερο ημίχρονο

0
929

Πρεμιέρα με τον καλύτερο τρόπο για τον ΑΟ Νέας Κίου, στην Α2 και στον πιο δύσκολο όμιλο, απέναντι στην αρκετά ανανεωμένη φέτος Προσύμνη.

Στο 8’ σέντρα από αριστερά του Κυριακίδη, στο πίσω δοκάρι ο Γκούλα έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι κι επέμβαση από τον Μιχαλόπουλο.

Στο 20’ ο Χρόνης έχασε τη μπάλα στο κέντρο από τον Κυριακίδη, αυτός έδωσε στον Χαϊμάνη, ο οποίος πλάσαρε τον Μιχαλόπουλο και το 1-0.

Στο 25’ σέντρα του Νικολάου και κεφαλιά του Διαμαντή απέκρουσε ο Μιχαλόπουλος.

Στο 28’ μπροστινή μπαλιά του Παντερμαλή στον Νικολάου, αυτός πλάσαρε λίγο έξω.

Στο 29’ ο Διαμαντής έβγαλε στον Π.Δ.Σκούρας, αυτός γύρισε στον Π.Α.Σκούρα, αλλά το σουτ πέρασε άουτ.

Στο 41’ μπροστινή μπαλιά στον Π.Δ.Σκούρα ο οποίος πέρασε τον Κωνσταντέλο και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Διαμαντής δεν βρήκε τη μπάλα.

Στο 44’ ο Δήμας έβγαλε στον Π.Α.Σκούρα, αυτός από αριστερά σέντραρε, κι από τη μικρή περιοχή ο Διαμαντής ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 58’ από κακό ελεύθερο του Μιχαλόπουλου, η μπάλα πήγε έξω από την περιοχή στον Χαϊμάνη, αυτός έδωσε στον Νικολάου, που πλάσαρε εύστοχα και το 2-1.

Στο 60’ από φάουλ και πλασέ του Νικολάου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65’ ο Χαϊμάνης αριστερά στον Νικολάου, αυτός βρήκε και πάλι τον Χαϊμάνη, ο οποίος έκανε το 3-1.

Στο 83’ από λάθος της άμυνας της Προσύμνης, ο Νικολάου στον Χαϊμάνη, αυτός μπήκε κι έκανε το 4-1.

Α.Ο. ΚΙΟΥ: Κλεισιάρης, Κωνσταντέλος, Παντερμαλής (70’ Κ.Σταύρου), Καπλατζης, Παπασταύρου, Ρουτσόπουλος, Σταύρου Απ., Κυριακίδης, Χαϊμάνης, Νικολάου (85’ Θεοδωρόπουλος), Γκούλα (83’ Βογιατζής).

ΠΡΟΣΥΜΝΗ: Μιχαλόπουλος, Πετσέλης, Δήμας (65’ Μαρκόπουλος), Γύφτος, Σκούρας Μ., Ξυνός, Χρόνης (33’ Σωτηρόπουλος), Κολιγλιάτης, Σκούρας Π.Α, Σκούρας Π.Δ., Διαμαντής.