Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε η ομάδα του ΠΑΟΚ να πάρει το τρίποντο επί του Αριστείωνα, ο οποίος μάλιστα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος.
Ισοδύναμες φάνηκαν οι δύο ομάδες, σε ένα σκληρό παιχνίδι, με δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά και ευκαιρίες για να μπουν περισσότερα γκολ .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ανέβηκε, καθώς οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να κουράζονται και έτσι πέτυχε τη νίκη.
Στο 5′ σέντρα από αριστερά ο Τριανταφύλλου, μόνος ο Παπακαλοδούκας Αθ. Έπιασε την κεφαλιά και 0-1.
Στο 17′ αδύναμο σουτ του Μπλάτσου η μπάλα κόντραρε μέσα στην περιοχή, θα καταλήξει στον Ταραντίλη, αυτός σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά .
Στο 19′ κάθετη έβγαλε ο Κωστόπουλος στον Λιακόπουλο αυτός έδωσε στον Παπακαλοδούκα Αθ., με γροθιές ο Κομπόσης απέκρουσε το σουτ.
Στις καθυστερήσεις, σουτ στην κίνηση ο Μουσταφά, άουτ η μπάλα.
Στο 49′ γέμισμα του Λιαγκρή, μόνος ο Μουσταφά έπιασε το σουτ, απέκρουσε ο Αναστασάκης αρχικά αλλά στην επαναφορά πάλι ο Μουσταφά ισοφάρισε, 1-1.
Στο 60′ σέντρα από δεξιά Ταραντίλης, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Μανέτας άουτ.
Στο 62′ από σέντρα, έπιασε την κεφαλιά ο Καρανάσιος η μπάλα χτύπησε στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού και βγήκε .
Στο 85′ σε σέντρα από αριστερά του Καρανάσιου, βρήκε λίγο με το κεφάλι τη μπάλα ο Μανέτας και έτσι έγινε το 1-2.
ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου (Τσιρόπουλος Αθ.): Κομπόσης, Μπούρης, Παιδάκης (21′ Καρανάσιος λ.τρ.), Λιαγκρής, Σκαντζός (77′ Πίκος), Μπέλμπα, Καλογεράκης (46′ Νανάι ) , Μπλάτσος, Ταραντίλης, Μουσταφά, Μανέτας
Αριστείων Λυγουριού (Οψιμούλης Β.): Αναστασάκης, Κωστόπουλος, Παπακαλοδούκας Π. (86′ Κόλλιας Δ.), Γαλάνης Δ. , Λιακόπουλος, Οψιμούλης Ι. , Οψιμούλης Α. , Σκαρτάδος, Παπασταύρου, Τριανταφύλλου, Παπακαλοδούκας Αθ. (67′ Σαρρής).