Αστέρας Αμαλιάδας: Σε αναζήτηση προπονητή

0
318

Η αναζήτηση για νέο τεχνικό συνεχίζεται, στην ομάδα της Αμαλιάδας, μετά την παραίτηση Γαβριλόπουλου (προσωρινά είναι στη θέση ο Λύσσανδρος Τζαβάρας).

amaliada-panarg22_2016-17Παράλληλα όμως έχουμε μετακινήσεις παικτών. Από το υπάρχον υλικό τελικά ζήτησε και έφυγε ο γκολκήπερ Νίκος Φλίγκος (ως τώρα δίδυμο με τον Καλλιακμάνη στη θέση, και με τον νεαρό Βλάχο να συμπληρώνει την τριάδα), ενώ αποκτήθηκαν οι:

Ο 25χρονος γκολκήπερ Γιώργος Τσάμης, που έχει κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, έχει περάσει από την ομάδα της Λαμίας, του Απεραντιακού και του Αγρότη Λιανοκλαδίου (και με τις τρεις στην Δ’ Εθνική) και από το 2012 ήταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός Αποστόλης Ηλίας. Πέρυσι ήταν στην Κοζάνη (Γ’ Εθνική), κι είχε 32 συμμετοχές πρωταθλήματος (τις 30 βασικός). Κατάγεται από τα Ιωάννινα και προέρχεται από τον Ατρόμητο ’95 Ιωαννίνων.

Στο θέμα νέου τεχνικού δεν υπάρχουν ακόμα νεότερα. Αν δεν υπάρξουν άμεσα, πιθανότατα ο Τζαβάρας θα είναι και με τον Αιολικό την Κυριακή στον πάγκο.