Άλμπουμ με 20 φωτό από τον αγώνα ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 1-0

0
1296

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Πανναυπλιακού, που κτίζεται από την αρχή και με νέο προπονητή τον Μανώλη Βόμβα.


Από την άλλη, η Κορωνίδα με προβλήματα και πολλές απουσίες, απλά ήταν πολύ καλή στο κέντρο κι από κει και μετά τίποτα ιδιαίτερο.

Γενικά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με περισσότερη κατοχή για την Κορωνίδα.

Στο 7’ ένα σουτ του Μιχαλόπουλου λίγο έξω από τη περιοχή, πέρασε άουτ.

Στο 30’ φάουλ του Ντόι και μπάλα ελάχιστα έξω.

Στο 45’ ευκαιρία για την Κοιλάδα, από φάουλ του Λούκας.

pannafpl-koilada102Η ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ευκαιρίες, μέχρι το 74’. Στο σημείο εκείνο ο Γιαννόπουλος έβγαλε κάθετη στον Λυκομήτρο, αυτός πλάσαρε τον Λάσκαρη και έκανε το 1-0.

Αμέσως μετά ο Πανναυπλιακός υποχώρησε για να κρατήσει το σκορ, ο Νικολίτσας όποτε χρειάσθηκε, ιδιαίτερα στα στημένα, ήταν αποτελεσματικός και το 1-0 έμεινε.

Ο γηπεδούχος προσπάθησε να βγει στις αντεπιθέσεις δυο φο΄ρες, ενώ η Κοιλάδα είχε μια ευκαιρία με τον Μπάζο και μια κεφαλιά στα χέρια του Νικολίτσα από τον Χριστόπουλο, ενώ διαμαρτυρήθηκε για ακύρωση ενός γκολ ως οφσάιντ στο 0-0.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Μ.Βόμβας): Νικολίτσας- Κόλλιας, Κασκαφέτος, Ψύχος, Μπεντούλη (70’ Λυκομήτρος), Ντόι, Γιαννακάκης (46’ Μαρκόπουλος), Γιαννόπουλος- Τσαβδαράς, Γιαννουλόπουλος (72’ Κλειούφης), Μιχαλόπουλος.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Γ.Χορμής): Λάσκαρης, Τσούνη, Κοτσάφτης, Βιρβίλης, Τασιόπουλος, Μέγας, Καζοκάρου, Λούκας- Χριστόπουλος, Μπάζος, Γιαννακόπουλος.