Διεξήχθη το Energy Triathlon Tolo με χαμόγελα και παράπονα μαζί – Καλή αρχή

0
496

Το πρώτο Energy Triathlon Tolo είναι γεγονός. Σήμερα το πρωϊ δόθηκε η εκκίνηση για το πρώτο άθλημα της κολύμβησης, ήδη σε εξέλιξη είναι η ποδηλασία και έπεται ο αγώνας δρόμου.


Περισσότεροι από διακόσιοι αθλητές λαμβάνουν μέρος, σε αυτό το εναρκτήριο τρίαθλο στο όμορφο Τολό που διεξάγεται κάτω από ένα καταπληκτικό καιρό. Από τους αθλητές η πλειοψηφία έχουν έλθει από την Αθήνα, διανυκτέρευσαν χθες στο Τολό και σήμερα συμμετέχουν στον αγώνα. Αθλητές και συνοδοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την εικόνα του χωριού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όμως, όπως έχουμε σημειώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, τα πράγματα δεν πήγαν εξ’ίσου καλά. Παρατηρήθηκαν εικόνες ανοργανωσιάς, ενώ οι υπεύθυνοι και μετά τον θόρυθο που έκαναν οι αναρτήσεις μας, προσπάθησαν χθες να διορθώσουν ότι ήταν δυνατόν.
Την στιγμή της εκκίνηση
ς, όπως δείχνει και το σχετικό βίντεo, δινόντουσαν οι οδηγίες. Γιατί όλα αυτά δεν είχαν περιγραφεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης; Γιατί κανένας δεν ήξερε από που θα περάσουν τα ποδήλατα; 

Καλό θα είναι την νέα χρονιά όλα να γίνουν πιο οργανωμένα και το  Energy Triathlon Tolo να καθιερωθεί πλάι στο αντίστοιχο που διεξάγεται στην πόλη του Ναυπλίου με ιδιαίτερη επιτυχία κατά την διάρκεια της άνοιξης. Έχει ανάγκη και το αξίζει το Τολό να έχει αντίστοιχους αγώνες και ο δήμος θα πρέπει να βοηθήσει ακόμη περισσότερο σε αυτή την κατεύθυνση.

Για το αγωνιστικό κομμάτι και τους νικητές θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανάρτηση.

triathlon_tolo1 triathlon_tolo2 triathlon_tolo3 triathlon_tolo4 triathlon_tolo6