Α1 Αργολίδας: ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ- ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 3-0

0
688

Παρά το ότι η Ένωση Λέρνας είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, επικράτησε με 3-0 της Κορωνίδας Κοιλάδας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το 1-0 έγινε σχετικά γρήγορα, στο 23’ με σκόρερ τον Κατσίρη, από σέντρα του Γιάννου.

Όμως τα άλλα δυο γκολ ήρθαν προς το τέλος. Στο 82’ από κάθετη μπαλιά του Χατζησοφρωνίου ο Αϊβαλιώτης έκανε το 2-0 και στο 88’ από ωραία εναλλαγή και τελική μπαλιά του Γιάννου, ο Παππάς  το τελικό 3-0.

lerna_koilada3_2016-17Στο 18’ από κεφαλιά πάσα του Αποστόλου, ο Μυργιώτης έστειλε τη μπάλα πάνω στον Λάσκαρη.

Επίσης στο πρώτο ημίχρονο, από παράλληλη του Γιάννου ο Κατσίρης πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων και στο 45’ ο Μυργιώτης πλάσαρε δίπλα από τα δοκάρια από καλή θέση.

Η Κορωνίδα είχε τη μοναδική της ευκαιρία στο 15’ όταν ο Μπάζος βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι αλλά ενήργησε βιαστικά και έστειλε τη μπάλα έξω.

lerna_koilada29_2016-17Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μυργιώτης είχε ακόμη ένα πλασέ το οποίο απέκρουσε στη γραμμή ο Τασσιόπουλος, ενώ ο Αϊβαλιώτης από καλή θέση σούταρε έξω.

Στο τελευταίο 25λεπτο η Κορωνίδα προσπάθησε να βγει πιο ψηλά και να ρισκάρει ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αλλά έτσι βρήκε χώρους η Ενωση και πέτυχε τα άλλα δυό της γκολ. Η μόνη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήταν ένα σουτ του Μέγα από πλεονεκτική θέση, πάνω στον Κατσαούνη.

Εκτός των δυο γκολ, λίγο πριν το τέλος, ο Κρεμύδας βγήκε τετατετ αλλά έστειλε τη μπάλα έξω. 

ΕΝΩΣΗ: Κατσαούνης, Γ.Διαμαντής, Μπόμπος, Παππάς, Γιάννος- Αντωνιάδης, Ισούφη (77’ Α.Διαμαντής), Χατζησοφρωνίου- Αποστόλου, Μυργιώτης (58’ λόγω τρ. Κρεμύδας) , Β.Κατσίρης (46’ λόγω τρ. Αϊβαλιώτης).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Λάσκαρης- Διαμαντής (82’ Δώρας), Τσούνη, Βιρβίλης, Τασσιόπουλος- Μέγας, Καζοκάρου- Γιαννακόπουλος (82’ Ε.Χριστόπουλος), Φωτουλάκης, Λούκας- Μπάζος.