Α1 Αργολίδας: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡIΤΙΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 2-0

0
987

Με νίκη ξεκίνησε  η ομάδα του Ατρομήτου που επικράτησε με 2-0 επί του Λυγουριού.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες φάσεις, αλλά και αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος  φάνηκε πιο σταθερός και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αριστείωνας από την άλλη προσπαθούσε να πιέσει χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Καλαλά και χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει εύκολα τις φάσεις.

atromitos_aristionas2Στο 16’ μετά από κόντρες ο Τριανταφύλλου θα επιχειρήσει ένα ξαφνικό οσυτ, με τον Καλαλά να μαζεύει εύκολα τη μπάλα.

Στο 20’ ο Χύσο θα σπάσει δεξιά στον Κοσμά που με ένα πολύ καλό διαγώνιο σουτ θα ανοίξει το σκορ για τον Ατρόμητο.

atromitos_aristionas3Στο 69’ λάθος του Ατρομήτου ο Παπακαλοδούκας Α. από μακριά θα κάνει σουτ αλλά η μπάλα θα καταλήξει αρκετά άουτ.

Στο 88’ σέντρα ακριβείας του Πίτρη από αριστερά, κεφαλιά ο Καλυβάς και το 2-0.

Ατρόμητος Παναριτίου (Αγγελόπουλος Χ.): Καλαλάς, Καλιαμούτος, Πίτρης, Γκολέμης Θ., Μίχος, Καραμάνος, Κοσμάς (78’ Ευσταθίου), Καραμάνος, Χύσο (64’ Μιχαλόπουλος Δ.), Καλυβάς, Καϊάφας (89’ Γκολέμης Κ.)

Αριστείωνας Λυγουριού (Οψιμούλης Β.): Αναστασάκης, Κωστόπουλος, Παπακαλοδούκας Π., Γαλάνης Δ., Λιακόπουλος (56’ Κόλλιας Δ.), Οψιμούλης Ι., Οψιμούλης Α. (91’ Γεώργας Γ.), Σκαρτάδος, Παπασταύρου, Παπακαλοδούκας Α. (91’ λ.τρ. Μεντής).

atromitos_aristionas1