Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 1-0

0
836

Το γκολ του Τριμπόνια πριν την λήξη του ημιχρόνου αποδείχθηκε καθοριστικό στον αγώνα Ασκληπιός- Εθνικός Τολού με την ομάδα της Επιδαύρου να παίρνει το τρίποντο.

Στο 7’ βγήκε στην αντεπίθεση ο Παπαϊωάννου από αριστερά, και γύρισε στον Μπούνο, το σουτ του δεν ανησύχησε τον Κακαράτζα.

Ακολούθησε παιχνίδι κέντρου και στο 35’ ατομική προσπάθεια του Βερβενιώτη από δεξιά, παράλληλη σέντρα για τον Αυγουστόπουλο, που μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε ως οφσαιντ από τον επόπτη.

asklip-argonaftisΣτο 40’ ατομική προσπάθεια του Παπαϊωάννου από αριστερά και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, μόνος ο Παπανδριανός έκανε κακή κεφαλιά.

Στο 44’ από φάουλ του Μπερμπατιώτη από πλάγια και αδράνεια της άμυνας, ο Τριμπόνιας έκανε το 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια ακόμη φάση από τον Ασκληπιό, όταν από κάθετη του Παπασαράντου βγήκε τετατέ
τ ο Βερβενιώτης, αλλά ο Τσακάλης πρόλαβε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ασκληπιός γύρισε στο μισό γήπεδο για να προστατέψει την εστία του, ενώ ο Εθνικός Τολού είχε μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς κάτι αξιοσημείωτο από τη μια ή την άλλη ομάδα.

Και φτάσαμε στο 91’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τριμπόνιας.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Κακαράτζας, Λαλιώτης, Μπερμπατιώτης, Τριμπόνιας, Γεώργας, Καραμπέτσος, Γ.Βερβενιώτης, Παπασαράντος- Β.Βερβενιώτης, Αυγουστόπουλος (70’ Κωτσάκος), Καζάς (83’ Πάλι).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσακάλης, Μήτσουλας (57’ Μακαρατζής), Δριμούρας (57’ Νικολάου), Γ.Ταμπάκης, Τ.Ταμπάκης- Μπούνος, Δουγέκος (80’ Μήτσουλας), Παπαϊωάννου- Μάκκας, Παπανδριανός, Λεβειδιώτης.