Ξεκίνησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του “ΓΗ-ΠΑΙΔΟ-ΤΟΠΟΥ” με την εγγύηση επιτυχίας που υπογράφουν Σταυρόπουλος και Γεωργακόπουλος

0
645

Μια νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία ξεκίνησε αυτές τις ημέρες γεμάτη αθλητική δράση, σε ένα χαρούμενο περιβάλλον με φιλοδοξία να προσφέρει μια ευχάριστη δραστηριότητα για τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών.

gipedotopos_akadimies1Πρόκειται για την Ακαδημία ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 5-15 χρόνων του “Γη-παιδό-τοπου’ στη Νέα Τίρυνθα, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει μικρούς και μεγάλους με τις δραστηριότητες του.

Μέσα σε ένα πανέμορφο και ασφαλές φυσικό περιβάλλον, με άρτιες εγγαταστάσεις για τους μικρούς του φίλους, δημιουργείτε μια νέα ακαδημία ποδοσφαίρου.

Πρωταρχικός σκοπός της νέας πρωτοβουλίας η σωστή εκμάθηση του αθλήματος, η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και άμιλλας, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παιδιών, η αξιοποίηση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους, η πειθαρχεία, η αντιληψη και ο  προσανατολισμός.

Με ένα οργανωμένο πρόγραμμα τα παιδιά μαςθα καταλαβαίνουν τι σημαίνει άθληση, ψυχαγωγία, σεβασμός και τα βασικότερο όλων παιχνίδι και διασκέδαση σε αυτές τις αναπτυξιακές ηλικίες.

gipedotopos21
Υπεύθυνοι ακαδημιών θα είναι ο Χάρης Σταυρόπουλος, που είναι προπονητής ποδοσφαίρου διπλώματος UEFA C + UEFA B και ο Βασίλης Γεωργακόπουλος.

Πληροφορίες  6987033094 – 6974359444.

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ έχουν ξεκινήσει και είναι δωρεάν.

Το ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 25 ευρώ το μήνα, τα ΑΔΕΛΦΙΑ 20 ευρώ το μήνα. 

gipedotopos_22