Λαζάρου και Ζίου, πάλι μαζί !!!

0
1091

Με διαφορά ενός μήνα, σχεδόν, οι Αντώνης Λαζάρου και Σεραφείμ Ζίου βρίσκονται στην ίδια ομάδα, αυτή τη φορά τον Ερμή Κιβερίου.

Οι δυο τους πέρυσι αναδείχθηκαν πρωταθλητές με την Ένωση Λέρνας, φέτος όμως επέλεξαν την ανταγωνίστρια ομάδα του Κιβερίου.

ziou_lazarou1Κοινό στοιχείο, η περιπετειώδης μετακίνησή τους:

Ο Ζίου ενώ κατέθεσε την ελευθέρας του και εκδόθηκε δελτίο από την ΕΠΟ (μάλιστα αγωνίσθηκε στον αγώνα κυπέλλου του Σαββάτου) , η Ένωση Λέρνας προχώρησε σε καταγγελία ότι δεν του έδωσε αυτή το έντυπο της ελευθέρας του και προσέφυγε στα δικαστήρια.

Όσο για τον Λαζάρου, η Ένωση Λέρνας υποστήριζε ότι είχε κάνει μαζί του συμφωνία για δυο χρόνια και μάλιστα είχε πάρει παραπάνω χρήματα από όσα δικαιούταν πέρυσι.
Ο παίκτης από την πλευρά του υποστήριζε ότι ποτέ δεν συμφώνησε για δύο χρόνια, ούτε ότι πήρε παραπάνω από ότι είχε συμφωνηθεί.
Σε ερώτηση μας υποστήριξε, ότι πληρώθηκε κανονικά για την σεζόν που πέρασε και μάλιστα παίζοντας 40 αγώνες. Στο τέλος της σεζόν του έγινε πολύ μειωμένη πρόταση να παραμείνει στην ομάδα, την οποία αρνήθηκε και ζήτησε να μείνει ελεύθερος.
Η ομάδα απ’τη πλευρά της του απάντησε ότι για να φύγει απ’την ομάδα θα έπρεπε να τους φέρει ένα ποσό, γιατί τόσο τον κοστολογούσαν ή θα παρέμενε στην ομάδα με τα χρήματα που του πρότειναν ή διαφορετικά θα του κρεμούσαν το δελτίο.
Εν τέλει, το Σεπτέμβριο του ζήτησαν να φερει το μισό ποσό για να μείνει ελεύθερος, ποσό το οποίο ο Ερμιονίτης κεντρικός αμυντικός πλήρωσε για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, όπως μας δήλωσε.
Έτσι πήρε την ελευθέρας του και στη συνέχεια υπέγραψε στον Ερμή Κιβερίου, για τον οποίο θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική προσθήκη.