Κύπελλο Αργολίδας: ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ- ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΟΥ 6-0

0
1379

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Θύελλα. Με το ξεκίνημα όμως της επανάληψης, άρχισε η …καταιγίδα των γκολ και τελικά η άνετη επικράτηση, με δεδομένη φυσικά και την διαφορά δυναμικότητας.

Στο πρώτο ημίχρονο και στο 30’ είχε δοκάρι ο Μουζακιώτης μέσα από τη περιοχή. Επίσης σε φάση τετατετ ο Καλογεράκης έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 23’ κεφαλιά του Μουσταφά πέρασε άουτ και ένα φάουλ του Μουζακιώτη ελάχιστα άουτ.

paok-kiveri14_filikoΣτο 47’ συνδυασμός Μπελμπα-Μουσταφά, ο πρώτος βγήκε τετατετ, πέρασε και τον Δομάζο, ο οποίος τον ανέτρεψε από πίσω και αποβλήθηκε, Θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Καπετάνος κι ο Μουζακιώτης έκανε το 1-0.

Στο 56’ προσπάθεια του Καλογεράκη από αριστερά και ο Μουζακιώτης έκανε το 2-0.
Στο 71’ από πάσα του Μουζακιώτη ο Μουσταφά πέτυχε το 3-0.

Στο 72’ σέντρα του Παιδάκη, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Μουσταφά το 4-0.
Στο 79’ πάλι σέντρα του Παιδάκη , κεφαλιά αυτή τη φορά του Σιώτου στο δεύτερο δοκάρι και το 5-0.

Στο 81’ ατομική ενέργεια του Μουσταφά, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και το τελικό 6-0.

ΠΑΟΚ: Κομπόσης- Πίκος (63’ Σιώτος), Μπαβελής (75’ Μαρούδης), Μπούρης, Σκαντζός- Παιδάκης, Μουσταφά, Μουζακιώτης- Καλογεράκης, Ταραντίλης, Βέρρας (46’ Μπέλμπα).

ΘΥΕΛΛΑ: Δομάζος, Γεωργίου, Καμπέρι, Κουτρουμάνος (46’ Παπαγεωργόπουλος), Παπαγεωργόπουλος, Δασακλής, Διαμαντής, Παπαδόπουλος, Μαρούσης (70’ Καζάς), Καπετάνος, Λαμπάδας (47’ Καπετάνος).