Κύπελλο Αργολίδας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 2-1

0
805

Ο Αστέρας ήταν ο νικητής του πρώτου γειτονικού ντέρμπι της χρονιάς , με αντίπαλο τον Πανασιναϊκό και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του κυπέλλου.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανασιναϊκός βγήκε κι αυτός πιο επιθετικά, ισοφάρισε και προσπάθησε για το κάτι παραπάνω, το οποίο όμως πέτυχε ο Αστέρας με μια του αντεπίθεση, λίγο πριν το τέλος.

Στο 25’ μετά απο εκτέλεση του Μανιάτη, ο Πιτσάς απέκρουσε ασθενώς,  η μπάλα πήγε στον Ατζαμίδη ο οποίος απο κοντά με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 31΄ μπάλια του Κοκορομύτη στον Σαρρή, αυτός πλάσαρε απο αριστερά, ο Πιτσάς απέκρουσε κόρνερ.

Στο 36′ μπαλιά του Μανδύλη στο Σαρρή, συρτή σεντρα στον Ρεβίθη, δυνατό σουτ στη γωνία, ο Πιτσάς και πάλι σε κόρνερ.

Στο 38′ μακρινή μεταβίβαση του Γκιαούρη στον Μανδύλη σε θέση έξω αριστερά αυτός, γύρισε στον Μανιάτη στη περιοχή, το πλασέ του οποίου έφυγε ψηλά.

Στο 42′  συνδυασμός Σαρακινιώτη, Μπάρδη έξω απο τη περιοχή, πάσα του Μπάρδη στον Κολορίζα , ο οποίος δεν τελείωσε κάν τη φάση.

Στο 54΄ ο Σαρακινιώτης κέρδισε φάουλ 5-6 μέτρα εκτός περιοχής, ο Μπάρδης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγή.

Στο 65΄σέντρα του Μαρκάκη στον Παπαδημητρίου, το σουτ του οποίου βρήκε στον Ρεβίθη και κόρνερ.

Στο 68΄ πάσα του Μαρκακη στο Σαρακινιώτη, σουτ δυνατό δεξί του τελευταίου απο τη περιοχή, μόλις αουτ.

Στο 76′  συνδυασμός Μπάρδη, Σαρακινιώτη και Μαρκάκη, ο τελευταίος βρήκε σε θέση έξω αριστερά Κωστόπουλο, που μπήκε και με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 87′ ο Αστέρας απο πλάγιο κοντά στο κέντρο, πέρασε τη μπάλα στον Κοκορομύτη που πέρασε για τον Σπ. Μανδύλη δεξιά , αυτός απέφυγε τον Καββεζό και πέτυχε το νικητήριο γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγής, Μαούρης, Ατζαμίδης, Γκιαούρης, Ρεβίθης, Κοκορομύτης, Μανιάτης (80’ Μουταβελής)- Ρέζντα (60’ Αναγνωστόπουλος), Σαρρής, Σπ.Μανδύλης

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Πιτσάς, Σχίζας, Καββεζός, Παπαδημητρίου, Κωστόπουλος, Μπάρδης, Τεμέλκοφ, Σαρακινιώτης- Κολορίζας (46’ Σμυρνιωτάκης), Φουρνάρος, Μαρκάκης.