Γ’ Εθνική: ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-2

0
931

Με δυο γκολ στο τέλος, η Ένωση Ερμιονίδας έφυγε με το διπλό απο το Λουτράκι ξεκινώντας με σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα  του πρωταθλήματος.

Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, όπου η Ερμιονίδα γενικά στάθηκε καλά, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και στο τέλος αξιοποίησε τις αντεπιθέσεις και το γεγονός πως το Λουτράκι έμεινε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Σιώκου κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Στο 22′ από σέντρα, στο πίσω δοκάρι ο Παπαναστασίου έκανε κακό πλασέ πάνω στον Πονηρό και μάλιστα τραυματίσθηκε κι αποχώρησε.

Στο 27′ ένα σουτ του Αποστολίδη πέρασε αουτ και στο 45′ σουτ του Λιάλιου απέκρουσε σε κόρνερ ο Πονηρός.

Στο 64′ τραυματίσθηκε κι αποχώρησε ο πιο δραστήριος επιθετικός της Ερμιονίδας, ο Αποστολίδης.

Στο 73′ και στο 75′ σουτ και κεφαλιά του Κωβαίου πέρασαν εξω και στο 77′ με προβολή ο Κιοσές πρόλαβε τον Παπουτσή.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι άνοιγε, αφού οι γηπεδούχοι ήθελαν την νίκη, στο 81′ αποχώρησε ο Σιώκος κι έμειναν με 10 του γηπεδούχοι.

Στο 88′ ενα σουτ του Τριμπόνια μεσα απο τη περιοχή πέρασε πάνω απο τα δοκάρια.

Η Ερμιονίδα στο 89′ σε αντεπίθεση, μετά απο κλέψιμο στο κέντρο, ο Σελμανάι πλάσαρε τον Διαμαντή και 0-1.

Στο 94′ από μπαλιά του Σελμανάι, ο Σκενταράι μπήκε μόνος κι έκανε το 0-2 (δεν έγινε καν η σέντρα και το παιχνίδι έληξε).

ΑΟΛ: Διαμαντής, Νικολάου, Παπαναστασίου (25′ Λάλιος), Σιώκος, Μαυρέλης, Παναγόπουλος (69′ Τσάγκο), Αποστολάκης, Μάγγος, Κωβαίος, Μπρέστο (46′ Παπουτσής), Βαλκάνος.

Ερμιονίδα: Πονηρός,Παναγιώτου, Τζιέρης, Νώτης, Σαμαράς, Παπαϊωάννου, Κιοσές (94′ Παλαιοπάνος), Σκεντεράι, Τριμπόνιας, Σχοινάς (74′ Παιδάκης), Αποστολίδης (64′ Σελμανάι)