ΦωτοΑλμπουμ30: ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 0-1… για το κύπελλο

0
2343

Η Ένωση Λέρνας πήρε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, αφού επικράτησε με 1-0 του Ερμή Κιβερίου. Σε αυτή την ανάρτηση φωτοάλμπουμ από τον αγώνα με 30 φωτό.
Το γκολ πέτυχε στο 82′ ο Β.Κατσίρης που είχε μπει ως αλλαγή στο 53′, ενω στα αξιοσημείωτα ότι οΕρμής έμεινε με 10 παίκτες από το 55′ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Φίλη, για εσκεμμένο μαρκάρισμα στον Ισούφη.

Όπως αναμενόταν είδαμε ένα παιχνίδι μονομαχιών,με ελάχιστες φάσεις, φαινόταν ότι θα πήγαινε στο γκολ, αν και η άμυνα της Ενωσης Λέρνας με καθοδηγητή τον Παππά φαινόταν πως δύσκολα να δεχόταν γκολ.

kiveri-lerna1_cupΠάντως και με την αριθμητική υπεροχή η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, αφού η Ένωση δεν ρίσκαρε να πιέσει περισσότερο περιμενοντας να τη βοηθήσει ο χρόνος, ενω ο Ερμής προσπάθησε να βγάλει μια-δυο αντεπιθέσεις αλλά δεν μπορούσε να ολοκληρώσει.
Η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε στο 32′ όταν απο αριστερά ο Αιβαλιώτης πέρασε τη μπαλα παράλληλα ο επερχόμενος Μυργιωτης μόνος με άδειο τέρμα δεν τη βρηκε καλά και την έστειλε πάνω απο τα δοκάρια…

Στο 42′ έκλεψε ο Κουτσοδήμος και προχώρησε φτάνοντας έξω απο τη περιοχή, προσπάθησε να ανοίξει αριστερά για τον Γκάτση, όμως του έδωσε λίγο πισω τη μπάλα και η φάση χάθηκε.

Στο 53′ κατά μέτωπο επιθεση του Ισούφη, ο Φίλης βγήκε να τον σταματήσει με τάκλιν, μάλλον δεν τον βρήκε αλλά σίγουρα για την προθεση, αντικρυσε την δεύτερη κίτρινη (η πρώτη είχε δοθεί στο α΄ημίχρονο για διαπληκτισμό με τον Μυργιώτη).

kiveri-lerna2_cupΣτο 70′ έφυγε στην κόντρα ο Καμπιώτης, βγήκε με εναν αντίπαλο μπροστά του κι αντί να κόψει στον αμαρκάριστο Μυργιώτη επιχείρησε ο ίδιος ενας ψηλοκρεμαστό πλασέ άουτ.

Στο 82′ απο αριστερά ο Γιάννος ανέβηκε και λίγο πριν την τελική γραμμή σέντραρε, στο πρώτο δοκάρι πετάχτηκε ο Κατσίρης, πρόλαβε τους πάντες και με πλασέ ένανε το 0-1.

ΕΡΜΗΣ: Κοζιώτης- Ζίου, Σελλής, Φίλης, Σάκουλης- Καζάς, Μαρίνης, Σαμαρτζής (84′ Μπιτζής)- Καραγκούνης (58′ Δήμας), Γκάτσης, Κουτσοδήμος (74′ Βαρβουλέτος).

ΕΝΩΣΗ: Κατσαούνης- Διαμαντής, Παππάς, Μπόμπος, Γιάννος- Αντωνιάδης, Ισούφη, Χατζησοφρωνίου- Καμπιώτης (72′ Αποστόλου), Μυργιώτης (85΄Α.Διαμαντής), Αιβαλιώτης (53΄Κατσίρης).

Ο διαιτητής Δρούζας προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να μην δειξει κίτρινη και καλά έκανε γιατί μετά σίγουρα θα είχε πρόβλημα από τα μαρκαρίσματα που ακολούθησαν.

kiveri-lerna3_cup kiveri-lerna4_cup kiveri-lerna5_cup kiveri-lerna6_cup kiveri-lerna7_cup kiveri-lerna8_cup kiveri-lerna9_cup kiveri-lerna10_cup kiveri-lerna11_cup kiveri-lerna12_cup kiveri-lerna13_cup kiveri-lerna14_cup kiveri-lerna15_cup kiveri-lerna16_cup kiveri-lerna17_cup kiveri-lerna18_cup kiveri-lerna19_cup kiveri-lerna20_cup kiveri-lerna21_cup kiveri-lerna24_cup kiveri-lerna25_cup kiveri-lerna26_cup kiveri-lerna27_cup kiveri-lerna28_cup kiveri-lerna29_cup kiveri-lerna30_cup