ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 5-1 … σε φιλικό

0
1223

Φιλικό παιχνίδι και αδελφοποίηση μεταξύ των δυο Αργοναυτών, της Νέας Κίου και του Πειραιά, χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Κίου, με τον γηπεδούχο να επικρατεί με 5-1.

Πριν την έναρξη είχαμε την ανταλλαγή πλακετών και αναμνηστικών, ως επιστέγασμα της απόφασης για αδλεφοποίηση.

Η ομάδα του Πειραιά που αγωνίζεται στην Β’ Πειραιά, ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε στο 11’ μετά από κόρνερ και κεφαλιά.

argonaf-argonaf1_filikoΣταδιακά η ομάδα της Κίου ανέλαβε πρωτοβουλία και τελικά γρήγορα γύρισε το αποτέλεσμα.

Στο 15’ ο Φαμέλης μπήκε από δεξιά και γύρισε για τον επερχόμενο Νέντζα, τον οποίο πρόλαβε μόλις αποκρούοντας σε κόρνερ ένας αντίπαλος αμυντικός.

Στο 20’ Παρασκευόπουλος έβγαλε μόνον στην πλάτη της άμυνας τον Καλυβόπουλο, αυτός πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και ισοφάρισε.

Στο 25’ ο Π.Κάπλατζης ξεκίνησε μια ατομική προσπάθεια, μπήκε κατά μέτωπο και έκανε το 2-1.argonaf-argonaf9_filiko

Στο 35’ Καστρίτης, Π.Κάπλατζης, Καστρίτης, Μακρίδης συνδυάστηκαν ο τελευταίος γύρισε στον Καστρίτη, αυτός μέσα από τη περιοχή μόνος σούταρε αρκετά έξω.

Στο 36’ νεα ατομική κατά μέτωπο προσπάθεια του Π.Κάπλατζη και το 3-1.

Στο 40’ από λάθος της αντίπαλης άμυνας, πάλι ο Π.Κάπλατζης σκόραρε και το 4-1.

Το τελικό 5-1 έγινε στο 69’ από μπαλιά –τρύπα του Κουριώτη και σκόρερ το Χατζόπουλο που βγήκε τετατετ.

Ο Αργοναύτης ξεκίνησε με τους: Μπραιμλάρι, Φαμέλη, Γατσάκο, Χ.Κάπλατζη, Ευσταθίου- Παρασκευόπουλο, Καλυβόπουλο, Π.Κάπλατζη- Καστρίτη, Μακρίδη, Νέντζα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με: Μπραιμλάρι, Διαμαντή, Μπούκουρη, Χ.Κάπλατζη, Λέντζιον- Βασιλειάδη, Καλυβόπουλο, Π.Κάπλατζη- Καστρίτη, Μακρίδη, Νέντζα. Στη συνέχεια έπαιξαν: Χατζόπουλος, Τσάμης, Κουριώτης, Σύτι, Σελλής.

argonaf-argonaf2_filiko argonaf-argonaf3_filiko argonaf-argonaf4_filiko argonaf-argonaf5_filiko argonaf-argonaf6_filiko argonaf-argonaf7_filiko argonaf-argonaf8_filiko