Κορωνίδα Κοιλάδας: Η συνέχεια με Δρίτσα προπονητή και Λύκο γυμναστή

0
648

Με ανάρτηση στον ιστοχώρο του συλλόγου η διοίκηση της Κορωνίδας Κοιλάδας ενημερώνει για την πρόσληψη νέου προπονητή, γυμναστή και φυσιοθεραπευτή. Για τα νέα πρόσωπα αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Θεόδωρο Δρίτσα για την νέα αγωνιστική σαιζόν 2016-2017, ύστερα από την αποχώρηση του κου Γιάννη Πάλλη  που επικαλέστηκε προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Ο 39χρονος πολύ έμπειρος πρώην ποδοσφαιριστής με παρατάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, δοκιμάζει τις προπονητικές ικανότητες στην ομάδα μας, έχοντας αγωνιστεί πολλά χρόνια σ’ αυτή και θέλοντας τώρα να δικαιώσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και να την φέρει όσο ψηλότερα γίνεται την βαθμολογία.

Για το λόγο αυτό θα έχει άμεσο συνεργάτη του τον γυμναστή κο Νικόλαο Λύκο με τον οποίο η Κορωνίδα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας, για την παρούσα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, η Κορωνίδα Κοιλάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον φυσιοθεραπευτή – μασέρ της και την προηγούμενη σαιζόν, κο Σπύρο Νικολάτο.

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική σαιζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας