ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ- ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 4-0 … Στάθηκε καλά το Κιβέρι, είχε και δυο δοκάρια

0
1124

Ο Παναρκαδικός επικράτησε με 4-0 στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Τρίπολη, του Ερμή Κιβερίου.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε σαφώς καλύτερο ρυθμό και ουσιαστικά κυριάρχησε στα τελευταία 20λεπτα των ημιχρόνων.

Ο Παναρκαδικός σημείωσε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο με τον Γκρόσιο και τον Κολλιόπουλο στο 28’ και στο 32’ αντίστοιχα. Για το πρώτο υπάρχουν επιφυλάξεις από το Κιβέρι για οφσάιντ. Ένα άλλο σημείο που αδικήθηκε ο Ερμής είναι στο 47’ όταν το πέναλτι του Δήμου απέκρουσε ο Παπασαράντος, ο διαιτητής όμως ανακάλυψε επανάληψη κι αυτή τη φορά έγινε το 3-0. Ο Καδάς πέτυχε το τελικό 4-0 στο 85’.

Η ομάδα της Αργολίδας ξεκίνησε καλά το πρώτο 20λεπτο και είχε δυο συνεχόμενα δοκάρια σε σουτ του Βαρβουλέτου κι ανάποδο ψαλίδι του Καραγκούνη.

Ακολούθησαν στο 25’ δυο δοκάρια συνεχόμενα και με τους Σαλαπάτα, Γκρόσιο.

Μετά το 65’ οι παίκτες του Ερμή ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τον ρυθμό του πιο έτοιμου Παναρκαδικού, πάντως γενικά κατά διαστήματα έδειξε καλά στοιχεία.

Παναρκαδικός:Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Βουτσελάς, Χατζόπουλος, Μπίσιας, Δήμος, Αρδάμης, Μέλος, Γκρόσιος, Π. Σαλαπάτας, Κολιόπουλος.

Αλλαγές: Τσιώσης, Χουστουλάκης, Μπούτας, Κυριακόπουλος, Ζήσης, Αρώνης, Σταθουλόπουλος, Παπουτσής, Ραχίμ, Καδάς, Τ. Σαλαπάτας, Βελισάρης.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης- Δήμας, Καζάς, Φίλης, Σάκουλης- Μαρίνης, Σαμαρτζής, Χ.Φλεβάρης- Βαρβουλέτος, Γκάτσης, Καραγκούνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπασαράντος, Μπιτζής, Γιωργή, Τοπάλι, Τσιούλος, Παντελή. Εκτος για διάφορους λόγους ήταν οι Β.Φλεβάρης, Ζίου, Σελλής.