Παναργειακός: Ανέλαβε ο Γ.Μπέλλος ως μόνος υποψήφιος

0
925

Αυτή τη φορά προέκυψε αποτέλεσμα από την Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, η οποία έγινε στο Επιμελητήριο Αργολίδας και πάλι.

Ο Γιώργος Μπελλος πραγματοποίησε την υπόσχεσή του, παραβρέθηκε και δήλωσε πως αναλαμβάνει να συντονίσει τις προσπάθειες ώστε η ομάδα να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα και σε πρώτη φάση να μείνει στην κατηγορία.

Ενημέρωσε την Γ.Σ. και τον κόσμο που κατέκλεισε την αίθουσα, ότι έχει κάνει ήδη επαφές με μια σειρά ποδοσφαιριστών και για προπονητή απευθύνθηκε στον Νίκο Παντέλη-χωρίς να υπάρξει όμως συμφωνία.

Επειδή δεν είναι ο μεγαλοπαράγοντας που θα «τρέξει» μόνος του την ομάδα, ζήτησε συμπαράσταση από όλο τον κόσμο του Άργους και περιμένει να υπάρξει συστράτευση.

Τέλος, τόνισε πως πρέπει να γίνει προσπάθεια τις επόμενες ημέρες να μαζευτούν χρήματα ώστε να είναι σε θέση να αρχίσει από το Σάββατο η προσέλευση και το κλείσιμο παικτών.

Ο νέος πλέον πρόεδρος του Παναργειακού, ανακοίνωσε και μια σειρά ονομάτων που σε πρώτη φάση είναι αποφασισμένοι να «δουλέψουν» μαζί του ώστε να στηθεί η ομάδα στα πόδια της.

Αναμένουμε λοιπόν το Σαββατοκύριακο τις επόμενες κινήσεις του Γ.Μπέλλου και των συνεργατών του.