ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 5-0 … στο φιλικό

0
1152

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της χρονιάς για τις δυο ομάδες, η ομάδα του Κιβερίου επικράτησε με 5-0 αυτής της Ασίνης.

Σίγουρα ένα ενδιαφέρον πρώτο τέστ, όπου πιστοποιήθηκε μεν η ανωτερότητα σε όλα τα επίπεδα του Ερμή Κιβερίου, αλλά τα υπόλοιπα συμπεράσματα είναι για τους δυο προπονητές, που φέτος ξεκινούν μια νεα καριέρα: για τον Ερμή ο Γιώργος Διαμαντής και  για τον Πανασιναϊκό ο Βασίλης Μπάρδης (που αγωνίζεται κιόλας).

kiveri-asini7_filikoΜε …κεκτημένη ταχύτητα ο Ερμής ξεκίνησε πολύ καλά, έβγαλε φάσεις και συνδυασμούς, φάνηκε η αποτελεσματικότητα του Βαγ.Γκάτση, αλλά έλειψε η διάρκεια.

Ο Πανασιναϊκός παρότι είχε μικρό αριθμό παικτών, δεν φοβήθηκε, δεν κλείσθηκε και αυτό είναι ένα δείγμα της τακτικής που θέλει να εφαρμόσει ο Βασ.Μπάρδης.

kiveri-asini9_filikoΣτο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του φιλικού δεν ήταν αντίστοιχη με αυτή του πρώτου, αφου ο Ερμής έκανε πολλές αλλαγές, ενώ από την άλλη οι του Πανασιναϊκού κουράστηκαν και δεν είχαν πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Στο 4’ ο Γκάτσης βγήκε τετατέτ ο Πιτσάς απέκρουσε.

Στο 10’ από σέντρα του Καραγκούνη, ο Γκάτσης πρόλαβε τον Πιτσά και πέρασε τη μπάλα προς τον επερχόμενο Σαμαρτζή κι αυτός σε άδειο τέρμα  έκανε το 1-0.

Στο 20’ συνδυασμός Μαρίνη-Σαμαρτζή και ο πρώτος περνώντας τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα έκανε το 2-0.

kiveri-asini4_filiko kiveri-asini6_filikoΣτο 35’ γύρισμα του Σάκουλη από αριστερά κι ο επερχόμενος Γκάτσης το 3-0.

Στο 40’ κάθετη του Κουτσοδήμου, τετατέτ ο Γκάτσης και το 4-0.

Στο 85’ ο Βαρβουλέτος έκανε το τελικό 5-0.

ΕΡΜΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπασαράντος- Β.Φλεβάρης, Ζίου, Φίλης, Σάκουλης- Καζάς, Σαμαρτζής, Μαρίνης- Κουτσοδήμος, Γκάτσης, Καραγκούνης.

kiveri-asini3_filiko kiveri-asini2_filikoΕΡΜΗΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κοζιώτης- Κουγιάς, Καζάς, Ζίου, Τσιούλος- Μαρίνης, Παντελή, Δήμας- Βαρβουλέτος, Γιωργή, Σάκουλης (50’ Τοπάλι).

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Πιτσάς (25’ Συγριμής), Ραούλ, Παπαδημητρίου, Καββεζός, Σχίζας- Μπάρδης, Σαρακινιώτης, Σταυρόπουλος- Σμυρνιωτάκης, Τεμέλκοφ, Μαρκάκης.
Στο δεύτερο αγωνίσθηκε και ο Βλαντούσης (έλειψαν για διάφορους  λόγους οι Μπαλάσκας, Μπέλμπα, Κονίδας, Κωστόπουλος).

 

kiveri-asini1_filiko kiveri-asini8_filiko