ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ- ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 1-3 … σε φιλικό αγώνα

0
1392

Καλό τεστ για Ατρόμητο Παναριτίου και Ένωση Λέρνας, το Σάββατο στο γήπεδο Παναριτίου, με νικήτρια ομάδα την φιλοξενούμενη, με σκορ 3-1.

Και οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους. Η Ένωση και πιο έτοιμη φάνηκε αλλά και ανώτερη φυσικά- με βάση και τα ονόματα παικτών που διαθέτει.

Προφανώς και οι δυο ομάδες έχουν πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και χρειάζεται χρόνος για να αποκτηθεί η απαιτούμενη ομοιογένεια.

Το 0-1 έγινε στο πρώτο ημίχρονο από τον Κρεμύδα και ακολούθησαν στο δεύτερο γκολ από Αποστόλου και Μυργιώτη, για να προηγηθεί η Ένωση με 0-3 και στο τέλος να μειώσει ο Ατρόμητος.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ χρησιμοποίησε τους: Καλαλά- Καλιαμούτο (Δ.Μιχαλόπουλο), Πάνο, Μίχο (Γαλύφα), Πίτρη (Μητροσύλη)- Μαν.Μιχαλόπουλο (Θ.Γκολέμη), Καραμάνο (Θ.Παπαμάρκου)- Κοσμά (Εμ.Δανομάρα), Καϊάφα (Κ.Γκολέμης)- Καλυβά (Χύσο), Ευσταθίου (Μαυρόγιαννης).

Η ΕΝΩΣΗ Λέρνας τους: Κατσαούνη- Γ.Διαμαντή, Μπόμπο, Παππά, Γιάννο- Α.Διαμαντή, Χατζησοφρωνίου, Δεδούση- Κρεμύδα, Κατσίρη, Καμπιώτη.

Και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Νέζος, Βαρβέρης, Αποστόλου, Αντωνιάδης, Μυργιώτης, Αϊβαλιώτης, Γκανάς, Γκικόπουλος.

• Επόμενο φιλικό για την Ένωση την Κυριακή στην Ερμιονίδα, ενώ δεν αποκλείεται την Τετάρτη να γίνει ένα ακόμη αν βρεθεί αντίπαλος, επειδή ακυρώθηκε το προγραμματισθέν με το Χιλιομόδι.

• Ο Ατρόμητος  υποδέχεται την Τετάρτη τον Πανασιναϊκό και το Σάββατο πάει στο Άστρος.

Η φωτό της ανάρτησης είναι από προπόνηση της Ένωσης Λέρνας.