ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου: Προχώρησε σε βαθιά ανανέωση – Προτεραιότητα το βοηθητικό γήπεδο

0
1237

Σε μεγάλης κλίμακας ανανέωση προχώρησε ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, αφού φέτος δεν έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, αλλά να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά μικρότερης ηλικίας, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην τοποθέτηση χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο, ώστε να δουλεύει καλύτερα και η πρώτη ομάδα και οι ακαδημίες και το κεντρικό γήπεδο να χρησιμοποιείται μόνο για αγώνες.

Το έργο αυτό που γίνεται με προσωπική χρηματοδότηση από τον πρόεδρο της ομάδας Μάριο Ρέσκο, υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμο το αργότερο στο τέλος του χρόνου.

Στα της προετοιμασίας τώρα, αυτή έχει ξεκινήσει ήδη και συμπληρώνει μια εβδομάδα. Ο Θανάσης Τσιρόπουλος δουλεύει με ένα ρόστερ που ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί καθώς χρειάζονται ακόμη 2-3  έμπειροι ποδοσφαιριστές, ειδικά στην άμυνα.

Από την περσινή ομάδα έχουν μείνει οι Χατζηξενοφών,  Μουσταφά,  Μπέλμπα, Μπλάτσος, Μουζακιώτης, Σιώτος, Σπ.Παιδάκης.

Προστέθηκαν οι Βέρρας (20 χρονών από την Πάτρα αγωνίζεται και σέντερ φορ κι αριστερός επιθετικός), Σκλαβούνος (τερματοφύλακας από το Μαλανδρένι), Νανάι, Μαρούσης (από  Λυρκεία), Πίκος και Μαρούδης (από Πανναυπλιακό), Ντεβές και Καλογεράκης (από Αριστέα). Υπάρχουν ακόμη 3-4 μικροί των οποίων τα δελτία δεν έχει ακόμη η ομάδα κι άρα δεν τους ανακοινώνει. Στο ρόστερ παραμένει ο τερματοφύλακας Πλατής αλλά λόγω σχολείου δεν θα ακολουθήσει, ενώ προς το παρόν και λόγω δουλειάς δεν μπορεί να ακολουθήσει ούτε ο άλλος τερματοφύλακας Νικολίτσας.

Από τα παραπάνω γίνεται φανερό ότι έχει κατέβει κατά πολύ ο μέσος όρος ηλικίας.

Φιλικά

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, συν το τουρνουά, έχει προγραμματίσει ο ΠΑΟΚ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Στις 20 ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Εθνικό Τολού, στις 27 με το Κιβέρι, στις 31 θα πάει στον Ασκληπιό. Ακολουθεί του τουρνουά του Κουτσοποδίου στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου (θα συμμετάσχουν μάλλον εκτος του ΠΑΟΚ το Λεωνίδιο και η Κόρινθος ή η Νεμέα).