Παναργειακός: Την Τετάρτη η τελική κρίσιμη Γενική Συνέλευση – Θα μας δείξουν τα πρόσωπα τους οι μεγαλοεπιχειρηματίες ή θα έχουν “μπροστινό;

0
684

Με σημερινή ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Παναργειακού προαναγγέλεται νέα Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη το βράδυ στις 20:00.
Όπως γίνεται φανερό και από την κατωτέρω ανακοίνωση επιχειρηματίες και ιστοσελίδες έχουν μπει σε ένα παιχνιδάκι σε βάρος του κόσμου του Παναργειακού και της ίδιας της ομάδας. Τι άλλο μπορεί να εννοείται πίσω από τις λέξεις “…οι έτοιμοι να διοικήσουν δεν εμφανίστηκαν ποτέ…;;;” Τι άλλο παρασκήνιο υπάρχει αν τελικά εμφανιστούν την Τετάρτη και όλα είναι μέλη – γάλα;
Το Sport.Argonafplia.gr δηλώνει ότι ούτε έπαιξε, ούτε θα έπαιζε ποτέ κρυφτούλι καλύπτοντας ύποπτες κινήσεις σε βάρος ενός τόσο μεγάλου και ιστορικού σωματείου σαν τον Παναργεικό.

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής αναφέρει σχετικά:

Μετά την χωρίς αποτέλεσμα νέα συγκέντρωση που είχε οριστεί για την Δευτέρα το βράδυ,σήμερα εκδόθηκε ανακοίνωση από την διοικούσα επιτροπή, η οποία αναφέρει τα εξής:

Η τριμελης διοικουσα επιτροπη ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, πως δυστυχώς ούτε εχθές, στην 6η κατά σειρά γενική συνέλευση ορίστηκε νέα διοίκηση προκειμένου να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.
Οι επιχειρηματίες της πόλης που εμφανίζονταν σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου τοπικού σαιτ έτοιμοι να διοικησουν τον Παναργειακο, δεν εμφανίστηκαν ποτέ.. Δυστυχώς, παιχνίδια στην πλάτη της μεγαλύτερης και ιστορικοτερης ομάδας του νομού. Όταν σε προηγούμενη ανακοίνωση μας είχαμε μιλήσει για διεστραμμενα μυαλά, κάποιοι μας είχαν παρεξηγησει. Τώρα ίσως καταλάβουν και αυτοί..
Κάποιοι θέλουν τον Παναργειακο να βολοδερνει στο τοπικό. Έχουν δύο ημέρες μπροστά τους για να οριστικοποιησουν τη νίκη τους. Η διορία για υποβολή συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λήγει την Παρασκευή. Ο Παναργειακος κινδυνεύει για πρώτη φορά στην ιστορία του, να μην κατέβει να αγωνιστεί.

Συγκαλουμε την τελευταία, πλέον, γενική συνέλευση την Τετάρτη 10/8 στις 20:00 στην αίθουσα του επιμελητηριου προκειμένου να συγκροτηθει διοίκηση. Καλούμε οποιονδήποτε θέλει να συνεχίσει να υπάρχει ο σύλλογος, να δηλώσει “παρών”. Καλούμε οποιονδήποτε θέλει και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με κάθε τρόπο από κάποιο πόστο, να δηλώσει “παρών”.
Καλούμε τέλος, τους βουλευτές του νομου, τους αντιπεριφερειαρχες (Αργολίδας και θεματικους) και τη δημοτική αρχή του Δήμου μας, να δηλώσουν και αυτοί “παρών” και να ανακοινωσουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν τον Παναργειακο μας.
Η ομάδα είναι και με τα δύο πόδια στο γκρεμό, ας αναλάβει ο καθένας μας την ευθύνη του.