Ασκληπιός: Ολοκληρώθηκε το ρόστερ με Κακαράτζα και Αυγουστόπουλο

0
1058

Συμπληρώνοντας τις ελλείψεις που είχε στις θέσεις του τερματοφύλακα και του σέντερ φορ, ο Ασκληπιός ολοκλήρωσε το ρόστερ του για το προσεχές πρωτάθλημα και μάλιστα χθές Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία του.

Για την θέση του τερματοφύλακα λοιπόν, επήλθε συμφωνία με τον Κακαράτζα που πέρυσι ήταν στις Σπέτσες και για την θέση του σέντερ φορ τον Αυγουστόπουλο που πέρυσι έπαιξε σε Πανναυπλιακό και Δρέπανο.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως αποχώρησαν ο τερματοφύλακας Παπαγιάννης και οι δυο επιθετικοί Καραβιάς, Καλιαμούτος, ενώ τελικά δεν θα επιστρέψει ο Γ.Μούγιος που προοριζόταν για την θέση του σέντερ φορ.

Από την άλλη, τα νεα πρόσωπα εκτός των Κακαράτζα, Αυγουστόπουλου που προαναφέραμε είναι ο μέσος Πέτρος Παπασαράντος από το Κιβέρι, ο επιθετικός Αλκης Καζάς από την Ασίνη, ο επιθετικός Βασ.Βερβενιώτης από τον Πανναυπλιακό τέσσερις μικροί από τον συντοπίτη Κλέωνα και ενας ακόμη μικρός από το Λυγουριό, ο Κωτσάκος.

Ο Γιάννης Ευθυμίου αυτή τη φορά μπορεί να υπολογίζει σε 20-21 άτομα και άρα να δουλέψει καλύτερα.

Φιλικά

Επίσης, οι υπεύθυνοι του Ασκληπιού έκλεισαν και τα φιλικά προετοιμασίας έως ότου αρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτά είναι: στις 20 Αυγούστου εκτός με τις Λίμνες, στις 31 εντός με τον ΠΑΟΚ, στις 27 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου με Κοιλάδα. Θα ακολουθήσει ο αγώνας κυπέλλου.

Στη φωτό της ανάρτησης ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ της περσινής περιόδου 2015-16.