Ο Γιάννης Αποστολόπουλος παραμένει Πρόεδρος της ΕΠΣΑ

0
853

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Γιάννης Αποστολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε ηλεκτρονικά κυρίως Μέσα, καθώς και την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο χώρο, θα ήθελα να ενημερώσω (ως έχω υποχρέωση) τα σωματεία της ΕΠΣΑ ότι πέρα από συναισθήματα και ενδεχομένως κάποιες απογοητεύσεις και πικρίες προέχει η ηρεμία στην Ένωση και η ομαλή λειτουργία της, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία και ειδικά για το τοπικό και ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα δεκάδες μηνύματα στήριξης και εμπιστοσύνης από τα σωματεία και τους φίλους του ποδοσφαίρου προς το πρόσωπό μου και τους -με τεράστια προσφορά- συνεργάτες μου μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε το έργο μας στηριζόμενοι στις πάγιες αρχές μας για διαφάνεια και αξιοπιστία, σεβόμενοι τον μόχθο παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών και την απαίτηση της φίλαθλης κοινής γνώμης για τίμια πρωταθλήματα, μακριά από δεύτερες σκέψεις και παντός είδους επιδιώξεις.

Αν στόχος όλων μας είναι το καλό του ποδοσφαίρου και ΜΟΝΟΝ, τότε δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα εντός ή εκτός ΕΠΣΑ. Το εύκολο στη ζωή είναι να δημιουργείς προβλήματα. Το δύσκολο να προσπαθείς να τα λύσεις…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ