Γιάννης ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ: Τα αδιάφορα σφυρίγματα θα με βρουν προσωπικά απέναντι

0
880

Με σημερινή του δήλωση ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Ιωάννης Μαντζούνης καλέι όλους που εμπλέκονται στα διοικητικά της ΕΠΣΑ να βγάλουν τις μάσκες και να πορευτούν με το θάρρος υπεράσπισης της άποψης τους. Στην δήλωση του ο αντιπρόεδρος αναφέρει τα ακόλουθα:

Τώρα τελευταία παρατηρώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εύρυθμη λειτουργία του ΔΣ της ΕΠΣ Αργολίδος από κάποιους οι οποίοι διατυμπανίζουν ότι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αργολικού ποδοσφαίρου. Αυτοί που θέλουν να θωρακίσουν την άρτια λειτουργία του ΔΣ πρέπει να αποβάλουν τις προτάσεις για ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ. Πότε άλλοτε έχουν γίνει μυστικές ψηφοφορίες στην ένωση μας; Σε τι χρησιμεύουν  άραγε αυτή την περίοδο που το άθλημα δοκιμάζεται; Το ενδιαφέρον λοιπόν για την καλή λειτουργία του ΔΣ το δείχνεις όταν ψηφίζεις ΑΝΟΙΧΤΑ τις προτάσεις του προέδρου μας. Τα δήθεν αδιάφορα σφυρίγματα θα με βρουν προσωπικά απέναντι τους.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με ένα τίμιο και αξιοπρεπές πρωτάθλημα όπως αρμόζει στην ιστορία και στο μέλλον των παιδιών μας.

Αντιπρόεδρος ΕΠΣΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ