ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Εκλέχθηκε η νέα διοίκηση

0
861

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού όπου έγινε ο απολογισμός της προηγούμενης σεζόν και ψηφίστηκαν τα μέλη της επόμενης διοίκησης που θα έχει διάρκεια δύο ετών.


Στόχος των ανθρώπων του Παναρκαδικού είναι να προχωρήσει περισσότερο η συνεργασία με τον Αστέρα.

Ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης εκ μέρους της διοίκησης μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών αναφέρθηκε και για την επόμενη μέρα του Παναρκαδικού αλλά και για το πλάνο της διοίκησης, τονίζοντας πως η συνέχεια της συνεργασίας με τον Αστέρα αποτελεί προτεραίοτητα και πως στόχος είναι ο Παναρκαδικός να πάει ακόμα πιο ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος:

»Θα ήθελα να πω ότι η διοίκηση παραμένει ίδια σε ποσοστό περίπου 90% και τις επόμενες ημέρες θα συγκεντρωθεί σε σώμα όπως προβλέπει το καταστατικό για να εκλέξουμε τον νέο πρόεδρο, τον γραμματέα, τον ταμία και όλα τα υπόλοιπα μέλη.

Ευελπιστούμε η επόμενη χρονιά είναι ακόμα καλύτερη για τον Παναρκαδικό μας και θα θέλαμε όλους τους φίλους της ομάδας κοντά σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει».
Για την συνέχεια της συνεργασίας με τον Αστέρα: «Είναι νωρίς να το συζητήσουμε. Βασική προτεραιότητα αυτής της διοίκησης είναι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, να ενισχυθεί και να δημιουργήσουμε μία γερή βάση όπου θα υπάρχει μία συνεργασία όχι μόνο για την επόμενη χρονιά αλλά και για επόμενα χρόνια και να χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης ώστε να οδηγήσει και τον Παναρκαδικό πιο ψηλά και να είναι προς όφελος των φιλάθλων της πόλης αλλά και του Αστέρα γιατί όπως έδειξε το εφετινό πείραμα όλοι βγήκαν κερδισμένοι από αυτήν την συνεργασία. Να σημειώσω ότι πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα από τον Παναρκαδικό στον Αστέρα.»

Για τα μεταγραφικά: «Είναι λίγο νωρίς για να πούμε κάτι πάνω σε αυτό. Μετά την ανανέωση της εμπιστοσύνης της διοίκησης αυτής θα προχωρήσουμε αμέσως στις επόμενες κινήσεις που είναι να δούμε τους προπονητές μας και να κουβεντιάσουμε για τα αγωνιστικά σχέδια της νέας χρονιάς.»

Για τους στόχους της νέας διοίκησης: «Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει καλύτερη πορεία από την περσινή. Θεωρώ ότι τα 12 αυτά άτομα που αποτελούν την νέα διοίκηση του Παναρκαδικού έχουν όλες τις δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που πρέπει.»

Για το βοηθητικό γήπεδο: «Έχουν γίνει κινήσεις για το βοηθητικό γήπεδο. Ελπίζουμε το διαδικαστικό θέμα με τα γραφειοκρατικά να κινηθούν πιο γρήγορα και πολύ σύντομα να μπορούμε να πούμε περισσότερα και να βρεθούμε στην ευχάριστη θέση να μιλήσουμε για την έναρξη των εργασιών.

Τα νέα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ομάδας.
Ψυχογιός Επαμεινώντας, Μανδρώνης Κων., Κωστόπουλος Βασ., Αγγελάκος Ιωάννης, Σίδερης Σάββας, Κουτσανδρέας Θεόδωρος, Κωστούρος Αργύριος, Σπίγκος Αθ., Λουμπαρδιάς Στέλιος, Καναβέτας Ηλίας, Μανιάτης Κων., Σωτηρόπουλος Τριαντάφυλλος.